My first contest ever!
Went blogwalking and found this blog, belongs to Catlina.
I fell in love with the gift once I saw it, it's so cute.
Please pick me. =p
Here's the copy-paste entry from her blog.
Buat pertama kali nak buat Give Away kat blog personal ni...biasanye contest atau give away kat blog KedaiGambarKami jek..Sempena tahun baru dan untuk menghargai kawan2 blogger , Give Away ni dibuka mulai sekarang sehingga 18 Januari sahaja. Kenapa cepat sgt tutup?sebab kalau lambat2 kang expired lak kalender ni..ni dah bulan Januari kan..kalendar ni sweet dan cute...sesuai utk peminat kucing atau org yang suke tgk gmbr kucing...

Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan). -----> i did!
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga). -----> i did!
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:) -----> done!
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye). -----> done!
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org. -----> could i be one?

Sedikit preview gambar kalendarnye...


 Who doesn't fall in love with this cute calendar?
I wanna win. =p

XOXO
-Cammy-

date Saturday, January 16, 2010

11 people love me to “Catlina's Cat Calendar Give Away!”

  1. Dak Wan
    January 17, 2010 at 1:47 AM

    Cute calendar there. U do like cat very much rite? Here some cat lover blog for you.

    Kadangkala diam itu lebih baik

    GiGGLinG BLoGGiNG

  1. .miss d'ieyna.
    January 17, 2010 at 2:05 AM

    cammy..

    goodluck!
    u like cat?

  1. Cammy
    January 17, 2010 at 2:14 AM

    cammy - dak wan
    thanks so much dak wan!
    am gonna visit them now.
    cats are cute!

  1. Cammy
    January 17, 2010 at 2:14 AM

    cammy - ieyna
    thanks a lot babe!
    hope i can get one. hehe...
    ya, i like cats, they're cute!

  1. Nazz
    January 17, 2010 at 3:33 AM

    Geramnya aku tengok kucing tu...

  1. Cammy
    January 17, 2010 at 4:03 AM

    cammy - naz
    nazz, they're super cute right?
    just join the contest, who knows u might be the lucky one.
    :)

  1. NiNa'
    January 17, 2010 at 2:34 PM

    such a cute calender..

    good luck cammy =D

  1. Zikr the Jalanan Sepi Perantau
    January 17, 2010 at 5:35 PM

    cute calendar!! i want one...

  1. Zikr the Jalanan Sepi Perantau
    January 17, 2010 at 5:35 PM

    cute calendar!! i want one...

  1. Cammy
    January 17, 2010 at 5:47 PM

    cammy - nina
    thanks babe!
    u don't wanna join?

  1. Cammy
    January 17, 2010 at 5:48 PM

    cammy - zikr
    cute right?
    just join the contest.
    :)